Behandling

 med dig i centrum

 En bred vifte af muligheder

- mere end 40 års erfaring tilsammen -

Specialiseret smertebehandling

Køge Klinik tilbyder dig en unik og anderledes tilgang til smertebehandling og anden behandling. Vi har dig i centrum.

Vi er højt specialiserede i smertebehandling, uanset om du har fysiske, følelsesmæssige eller mentale spændinger.
Vi behandler med en bred vifte af specialiserede tilgange, der spænder fra klassisk osteopati til hypnoseterapi og psykoterapi, og meget derimellem.

Specialister i børnebehandling

 

Det er vores overbevisning og erfaring, at god behandling af børn kræver noget ganske særligt - det kræver behandlere med særlig fagindsigt og kompetencer, som samtidig på en særlig måde er i øjenhøjde med barnet.  

I Køge Klinik er vi højt specialiserede i børnebehandling, både i behandling af smerter hos børn og andre fysiske symptomer som kolik og refluks, men også i behandling af mistrivsel og mere. James er nemlig uddannet i børneosteopati, Helle har psykoterapeutisk og hypnoseterapeutisk speciale i børnebehandling af smerter; Charlotte har som børnepsykolog mange års erfaring med børneterapi og er pioner i metoden Theraplay.

 

Hos os er du i sikre hænder

I klinikken arbejder vi tæt sammen, og på den måde er vores forskellighed forudsætningen for, at vi tilsammen kan nå mere ”hele vejen rundt” om hver enkelt klient, end hvad du måske tidligere har oplevet, når du har søgt hjælp til dine symptomer:

Hvis du sammen med din behandler beslutter, at det giver god mening med et andet fagligt perspektiv, så er muligheden for at møde den specialist helt bogstaveligt kun få meter væk. Vi samarbejder i øvrigt kun internt efter at du skriftligt har givet dit tilsagn, naturligvis. Hos os er du i sikre hænder.

Altid fokus på bagvedliggende årsager

I Køge Klinik er vores styrke at vi er højt specialiserede, på hver vores måder. Faktisk er vi stolte af netop vores forskelligheder, som sikrer at vi tilsammen tilbyder mange specialiserede fagkompetencer. Hos os er du i gode hænder.

At vælge behandler er en tillidssag, og vi værdsætter din tillid. Du vælger naturligvis selv, hvem af os du ønsker behandling hos, og det er denne behandler du møder, hver gang du besøger os i Køge Klinik , jo mindre du specifikt aftaler anderledes med din behandler.

smerter er når det gør ondt

Du er velkommen hos os, uanset om du har akutte eller såkaldt kroniske smerter. Og uanset om du har specifikke smerter eller måske har svært ved at sætte fingeren præcis på det usynlige sted inderst inde, der gør mest ondt.

De fleste af vores klienter har flere års smertebaggrund eller langvarige symptomer bag sig, har været igennem diverse lægebesøg og har allerede søgt smertebehandling hos flere behandlere.

Måske har også du allerede set en dygtig fysioterapeut, osteopat, kraniosakralterapeut, hypnoseterapeut, kiropraktor, kost-specialist, alternativ behandler eller speciallæge? Hvad ville det mon have betydet for dig, hvis disse behandlere havde kunnet dele deres fagekspertiser indbyrdes og hvis de havde samarbejdet med dig i centrum? 

Vores mål med smertebehandling er altid, at du hos os oplever, at du er i de bedste hænder.

lær af & om os

Vores nyhedsbreve fortæller dig om helse & sygdom i krop & sind.
Du får indblik i og forskningsnyt om sammenhænge i dig. Og vi inviterer dig indimellem til webinarer med os.
Følg os også gerne på Facebook og Instagram.

skriv til os

4 + 7 =